1. Način plačila

Ponudnik omogoča naslednje načine plačila:

  • z nakazilom na račun upravitelja Eva Žitnik s.p. (po ponudbi / predračunu)
. Uporabnik lahko naroči nakup preko e-pošte. Po naročilu se mu na njegov elektronski naslov pošlje UPN nalog, ki ga kupec lahko plača na pošti ali banki. Po vplačilu naloga se kupcu pošlje izdelek in račun. S plačilom po načinu predračuna se kupec strinja s splošnimi pogoji.

2.Izdaja računa

Eva Žitnik s.p. po dostavi in plačilu naročenih artiklov kupcu pošlje tudi račun v samem izdanem naročilu v paketu. Na računu sta razčlenjena cena in vsi stroški v zvezi z nakupom. Kupec je dolžan preveriti pravilnost podatkov pred oddajo naročila.
Vklopi razum, zahtevaj račun

3. Dostava naročila
Kurir za dostavo pošiljk je dostavna služba Pošta Slovenije. Paket vam pošljemo na naslov katerega ste navedli ob registraciji oz. nakupnem postopku, priporočamo vam, da navedete naslov na katerem se nahajate v dopoldanskem času. Prav tako priporočamo da napišete mobilno številko, na kateri ste dosegljivi v dopoldanskem času, saj vas bo kurir lahko poklical in se dogovoril z vami o načinu dostave. Telefonska številka je uporabljena zgolj zaradi boljše kvalitete dostave.

Dostava naročila traja do 5 delovnih dni oziroma odvisno od zaloge pri dobavitelju – med vikendi in prazniki ni dostave. V primeru zamude, vas o tem nemudoma obvestimo. Izdelke bomo dostavili na naslov preko dostavne službe Pošta Slovenije, katerega ste navedli ob registraciji oz. nakupnem postopku, priporočamo vam, da navedete naslov na katerem se nahajate v dopoldanskem času. Prav tako priporočamo da napišete mobilno številko, na kateri ste dosegljivi v dopoldanskem času, saj vas bo kurir lahko poklical in se dogovoril z vami o načinu dostave. Telefonska številka je uporabljena zgolj zaradi boljše kvalitete dostave.
Paket vam lahko dostavi na naslov, ki si ga zapisal/a ob naročilu, lahko vam ga dostavijo na drug naslov, če vam trenutno tako bolj ustreza, lahko pa ga pusti na vaši matični pošti, kjer ga z osebnim dokumentom in s številko paketa v roku 5 delovnih dni prevzamete sami.
Vse poslovalnice Pošte SLovenije in njihov delovni čas lahko vidite TUKAJ.

V primeru neuspešnega poskusa dostave vam bo kurir Pošte Slovenije pustil sporočilo o prispeli pošiljki. Na sporočilu je navedena številka paketa, telefonska številka dostavne službe (0801400) ter njihov elektronski naslov

  • Ponudnik bo blago oziroma storitev dostavil v dogovorjenem roku.
  • Izdelke dostavljamo z dostavo pošiljk Pošta Slovenije.
  • Naš partner pakete dostavlja v dopoldanskih urah na naslov, vnesen ob oddaji naročila.
  • Ker dostavna služba artikle dostavlja v dopoldanskih urah, se lahko odločite tudi za dostavo na katerokoli drugo ime ali naslov.
  • Če kupec blaga ne prejme v predvidenih dneh od odpošiljanja, o tem nemudoma obvesti ponudnika.
  • Ponudnik v tem primeru ugotovi vzroke in o tem obvesti kupca.

Koliko znašajo stroški dostave?
Stroški dostave znašajo 3,5 €.

Kam vse dostavljamo naročeno blago?
Naročeno blago dostavljamo na področju Republike Slovenije.

Osebni prevzem
Osebni prevzem trenutno še ni mogoč.

Poškodbe pri dostavi
Poškodbe pri transportu se lahko zgodijo. Prosimo vas, da pri prevzemu pošiljke pregledate njeno vsebnost. V primeru poškodb javite na email Dogovorili se bomo, da celotno pošiljko (paket, zaščitna embalaža, izdelki) vrnite na naslov Eva Žitnik s.p., Golo 96, Golo 1292 Ig. Mi vam bomo po vračilu zagotovili nadomestno pošiljko.

Ig, 8.8.2021