EM OVRATNICE IN POVODCI ZA PSE BIOTHANE EVASCANINE-03

Izdelki za pse

EM OVRATNICA ZA PSE

EM ovratnice proti klopom so brez vonja, ne puščajo barv in nimajo negativnih stranskih učinkov. Pa še lepe so na pogled!

EM ovratnica služi le kot ovratnica proti klopom in NI nadomestilo za pravo ovratnico. NE pripenjajte kužkov na EM ovratnico.

Upoštevajte tudi, da mikroorganizmi ne delujejo enako na vsako telo, zato ni zagotovila, da bo kuža 100% brez klopov. Predlagam, da svojega kužka redno pregledujete in se izogibate mestom, kjer so klopi (vem, tudi midve si ne moreva pomagati, da ne bi neprestano skakali po gozdu).

Za več informacij o EM-kah klikni TUKAJ

ALI POZNAŠ ID OVRATNICO ?
Je samostojna ovratnica, ki se jo nosi poleg navadne ovratnice. Ta je možna le v dveh širinah, ravno zato, ker se jo nosi poleg navadne ovratnice.

ID ovratnica nima krogca na katerega bi zapel psa na povodec, sestavljena je samo iz traku, na katerega pripnemo gravirno ploščico, oz. iz traku in krogca, na katerega se pripne obesek. 
ID ovratnico si izberejo ljudje, katerih psi nosijo oprsnice, ali pa povodca celo ne uporabljajo. Nekaterim pa je tudi všeč, da imajo njihovi psi po dve ovratnici. 

PARACORD

Vrvica, v osnovi narejena za ameriško vojsko padalcev, sestavljena iz jedra več prepretlenih belih najlonskih niti, ki poskrbijo za povečanje moči vrvice. Paracord je lahek, rahlo elastičen, hitro sušeč in mehek na otip, kar ga naredi idealnega za pletenje pasje in konjske opreme.

Vrvice se lahko perejo v pralnem stroju na 40 stopinj. 

BIOTHANE

Biothan je vrhunski material, ki je vodoodporen, ne pušča barve in ob normalni uporabi na sončku ne bledi. Je podoben usnju, vendar zanj ni umrla nobena žival in je mehak na otip. Je v kombinaciji z nerjavečim jeklom izredno primeren za uporabo na morju, snegu, dežju, blatu, saj sponke ne rjavijo.

V primeru umazanije, ovratnico le sperete pod tekočo vodo in jo obrišete s suho krpo.

POVODEC NA PREPENJANJE

POVODEC Z ROČAJEM

POVODEC NA PREPENJANJE

POVODEC Z ROČAJEM

REFLEKSIVEN BIOTHANE KRESNIČKA