EM OVRATNICE IN POVODCI ZA PSE BIOTHANE EVASCANINE-01

IZDELKI ZA KONJE

VRVENE OGLAVKE

Vrvene oglavke so narejene iz 8 mm polipropilenske vrvi. Lahko so “gole” torej brez pletenega nosnika ali s pletenim nosnikom.

Doplačilo za pleteni nosnik: 5 eur

BIOTHANE OGLAVKA

Oglavka je narejena iz refleksivnega (kresnička) biothana, ki je v barvi neon roza in vijoličnega biothana (vsak vaju bo videl). Vsa kovinska galanterija je iz nerjavečega jekla. To je TOOOP oglavka za dni, ki prihajajo (blato, dež, tema, sneg,…), saj jo je skrajno enostavno očistiti. Spereš pod vodo in posušiš. Barva ne obledi, biothan se ne trga, nerjaveče jeklo pač… ne rjavi kar pomeni, da je to popolna oglavka za konjske pujske 😉

Oglavka iz kombinacije vrvi in biothana

Oglavka iz vrvi in kombinacije biothana. Ultra lahka in udobna za konja.

VRVENE BITLESS UZDE

Vrvene uzdice namenjene vsem ljubiteljem naravnega konjarstva.

Komplet je sestavljen iz vrvenega bitlessa (osnova je propilenska vrv) s pletenim nosnikom in pletenim čelnikom. Nosnik in čelnik sta pletena s paracordom, ki je bolj mehak, ter vozel lepše stoji. Dodane so mehke vajeti iz polipropilenske vrvi, ki se na bitless pripenjajo s krokodilčkom, ter se jih lahko po dolžini. Kovinska galanterija je iz nerjavečega jekla, torej ne rjavi, hkrati pa je izjemno kvalitetna. Ker je vse delano po naročilu, je možnost dolžine vajeti spreminjati

TERENSKA UZDA

Biothane endurance uzda, ki se ji lahko snamejo paščki za brzdo in tako hitro postane oglavka. Super fajn za terenske jahače in endurance jahače!

Od prve objavljene oglavke se razlikuje le v tem, da se da zaušesni jermen krajšati/ daljšati na obeh straneh.

Rdeči biothane je kresnička, črni je navadni. Vsa kovinska galanterija je iz nerjavečega jekla.

V tem kompletu je:  OGLAVKA + PAŠČKA ZA PRITRJEVANJE BRZDE + ČELNIK

BITLESS NASTAVKI

Bitless nastavek se lahko enostavno pripne na katerokoli uzdo in tako omogoči, da svoje konjičke jahate na njim bolj prijazen način. Bitless je v celoti pleten iz paracord vrvi, kovinska galanterija je iz nerjavečega jekla, podbradni jermen pa je iz biothana.

NARAVNI HACKAMOR

Hackamor se namesti na uzdo, nekje na polovici nosne kosti konja. Deluje po principu pritiska na nosno kost in zatega na bradi. Absolutno bolj udobno in prijazno za konjičke, saj jim tako ni potrebno imeti ničesar v ustih.